September al weer…

De zomer zit er ver op. Mooie julimaand, augustus nat en grijs. September begint aardig en dat is mooi meegenomen. De voorbije maanden streken zo’n 4500 lezers op dit blog neer. Zeshonderd meer dan een maand ervoor, maar nog steeds een benedengemiddeld aantal. Mijn bijdragen liepen ook niet over. Een handvol en niet meer dan dat. Weinig tijd en weinig regionale onderwerpen. Enfin, misschien betert het de komende tijd, net als het weer.

De meeste interesse ging uit naar de laatste bijdragen over de Zeeuws coup die Jos Verdurmen met Cees van Liere aan het voorbereiden is, het dromen over het nieuwe Terneuzen (dat van de Bulgaarse maffia), de Zeeuwse ziekenhuisoorlog en het optreden van een mijnenlegger daarin. Opvallend ook veel lezers voor de bijdragen van eerder over de Roo(f)mpot en aanverwante zaken. Het zal wel met de sponsoring van een wielerploeg van doen hebben.

Nou ja, we gaan voorts.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.