Caught in the mirror (header)

Maart was voor Gremberghe’s Blog een mooie maand. Veel lezers, veel reacties, ondanks dat er eigenlijk niet zo heel veel gebeurde in Zeeland. Ja, de bommen in Brussel hielden ons bezig. Niet zo vreemd, zo kort bij en voor velen op kende terrein, want Zaventem wordt door veel Zeeuwen frequenter gebruikt dan Schiphol. De schrik zat er weer goed in.

Ruim 10.800 lezers passeerden de teller, het hoogste aantal sinds de voorbije zomer. Veel aandacht ging uit naar de perikelen bij Sabewa, de Zeeuwse belastingdienst die maar blijft aanmodderen. Ook het vertrek van reder Vroon uit Zeeland en het blog “Ze kunnen mijn kloten kussen”, deed het goed in de statistieken. Verder natuurlijk de acht ton vertrekpremie voor Delta-directeur Kamerbeek, de excuses van uitkeerden bankier Maas en het ruimtelijke geknoei in Hulst. We gaan voorts, april is weer al 2 dagen op pad. Ze zit een mens vast in de tijd en ik – in beeld in de header in een spiegel van Anish Kapoor.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.