Wir sind gegen Angela M…

Bondskanselier Angela Merkel

Bondskanselier Angela Merkel

De Zeeuwse PVV is niet blij met de toekenning van de internationale Four Freedoms Award aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Voorzitter Peter van Dijk van de Statenfractie van de PVV wil zich met partijleden, zowel in Zeeland als in Den Haag, beraden over de vraag of zij de uitreikingsceremonie op 21 april in Middelburg al dan niet gaan bijwonen.
Kijk, dankzij de Roosevelt Foundation, kunnen de Zeeuwse PVV’ ers zich ook weer eens manifesteren, want anders hoor je of zie je ze niet, de wezels van Wilders.

Van Dijk vindt dat de Roosevelt brigade met de Oranjevoorman Han Polman als voorzitter voorop met de voordracht van Merkel ‘een politieke keuze heeft gemaakt op een buitengewoon ongelukkig moment’. Ja hee, PVV hallo, hebben jullie de lijst van alle Awards-ontvangers uit het verleden wel eens bekeken. Nou, ik kan je garanderen dat er meer politiek-gevoelige tiepjes bijwaren, Duitsers zelfs en niet te vergeten moslims.

Maak jullie toch niet te sappel. Als jelui van de beweging vinden dat door toedoen van frau Merkel miljarden onterecht zijn uitgegeven aan het redden van de Griekse economie en dat zij ruim baan gegeven heeft aan de vluchtelingenstroom, dan mogen jullie dat vinden. Blijf dan rustig weg bij de manifestatie in Middelburg, er gaan wel meer mensen niet, zonder dat dat zij daar een statement van maken.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Wir sind gegen Angela M…

  1. Pclijsen schreef:

    Dat het selectieve verontwaardiging

  2. John schreef:

    Tja, me dunkt dat er de laatste tijd nogal wat gezegd en geschreven in heel Europa is over deze zeer omstreden mevrouw .
    Echter om deze dan ook nog eens te ‘belonen’ met een lintje terwijl het ene na andere land zijn grenzen dicht gooit na het gezegde ‘Wir schaffen das’ , is m.i. de wereld op zijn kop.
    En ja, gelukkig heeft iedereen de vrijheid om er wat van te vinden of niet, zelfs wegkijken.

Reacties zijn gesloten.