Recht op rehabilitatie

Grem aan het overdenken bij de torii van Miyajima

Grem aan het overdenken bij de torii van Miyajima

Het voorbije jaar ben ik weer op heel wat (lange) tenen gaan staan, heb ik hier en daar wat scheenbenen geraakt of sneren uitgedeeld. Terecht, altijd terecht, vind ik en anderen mogen daar best anders overdenken. Wie wind zaait zal storm oogsten, zo gaat dat, maar ja, dat betekent nog niet dat ik die mensen die ik in mijn stukjes een sneer of duw gaf het ergste toewens. Nee, wat mij betreft hoeven ze ook de rambam niet te krijgen of allerlei ernstige ziekten. Nee hoor, ze mogen hun leventje rustig verder leven. Het gros van de mensen leert van fouten, zelfs sommige politici, alhoewel dat moeilijk te onderkennen valt. Ik gun mensen ook het recht op rehabilitatie. Daarom wens ik dan ook eenieder fijne feestdagen toe en een goed & gezond begin van 2016.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.