Terugblik december en 2014

In 2014 toonden zo’n 80.000 regelmatige lezers interesse voor mijn berichten en verhalen. In de maand december passeerden er 6464 de teller. Iets meer dan een maand daarvoor. Vorige maand ging de meest aandacht uit naar de perikelen in Terneuzen, na twee schietpartijen waarbij evenveel doden vielen. Voorts viel de kabeltax van de gemeente Hulst en de reactie van VVD’er De Kraker daarop in goede aarde. Blijvende interesse was er voor de vragen van Hulst voor een bijstandsuitkering (inmiddels weet Hulst overigens wel beter), de nieuwe herindeling van Zeeland en het kookevenement in de Aardenburgse Sint Baafs. Over het jaar gemeten ging de meeste aandacht uit naar de teloorgang van Sas Glas, de lotgevallen van de gevallen wethouder Lauret van Sluis, het onnozele gedacht van minister Plasterk over de Zeeuwse identiteit (of liever het ontbreken ervan) en de problemen bij Zorgsaam.
Lezers, dank voor uw interesse en respons. Grem is back on track en schrijft verder…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.