3 reacties op Einde van de Zeeuwse leeuw

  1. guus langeraert schreef:

    Daar moet tenslotte toch iemand ’t-Westen redden !!!

  2. guus langeraert schreef:

    Of Babijn ’t eerder had kunnen weten, ik denk het niet. Voor zover ik weet zijn de Provinciale Staten niet in deze kwestie gekend en zijn we geconfronteerd met de ” bruine-golven ” en ” blauwe voren” op de provinciale NieuwJaarsReceptie.

  3. Tom Aarts schreef:

    Ich habe es nicht gewusst…………wordt deze dagen opnieuw een slogan om je pluche nog enigzins te verdedigen onder het luide geroezemoes van het stemvee…….plots staan er partijen op die ‘wel eens actie gaan ondernemen’ in de staten……..maar eenmaal die slogan gebruikt valt enig respect niet eenvoudig terug te winnen bij de kiezer die vroeger nog de moeite nam om zijn stem te laten horen. En wat hebben we aan actie, terugdraaien kost precies 2 x meer geld !! Dus hoe de bal ook rolt verloren hebben we als Zeeuwen al.

Reacties zijn gesloten.