De nevelmaand is daar

UnknownNovember, de slachtmaand, de bloeimaand, de nevelmaand is begonnen. Geef er maar een naam aan. Feit is dat oktober gepasseerd is. Een mooie oktober als het gaat om lezers. Meer dan 10.000 passeerden de teller en voor dit blog is dat veel. De meeste aandacht van de bezoekers ging uit naar de VVD-perikelen in Sluis en het daaraan verbonden gedwongen vertrek van wethouder Lauret. Ook de politieke problemen binnen de Partij voor Zeeland, de coupe tegen Johan Robesin en bestuurlijk gehannes trokken veel lezers. Zo ook bleken mensen, net als ik, zorgen om Zorgsaam te hebben. Ook het probleem van de Oost-Europese chauffeurs en het bestuurlijke gedoe daar rond in de provincie werd goed gelezen, maar een oplossing blijft voorlopig uit.
November is aan de beurt.
Blijf lezen, dan blijf ik schrijven.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op De nevelmaand is daar

  1. Brigitte schreef:

    Vreemd, alles is in de doofpot gestopt over vertrek van Lauret….. ook op deze blog… Hoezo uitzoeken? De onderste steen boven….? Ach, dit is ook in lijn van de politiek, net doen alsof er niet is gebeurd, heilige huisjes blijven (be)staan en we regeren. Wie baas is bakt koek en je loopt mee of je verdwijnt…….

Reacties zijn gesloten.