En zo is het weer augustus

IMG_2286Juli zit er op. Augustus dient zich weer aan. Vakantie zit er ook op, voor mij althans. Wie nog aan zijn vrije dagenrij moet beginnen, veel plezier en geneugten. Ik ga weer wat doen. Kind verhuizen, beetje schrijven voor derden en voor mezelf. Is er de voorbije maand bij in geschoten. Dit blog werd slechts vier bijdragen rijker en die bescheiden productie had onmiddellijk invloed op de lezerstoevloed. Die bleef deze julimaand sterk achter bij voorgaande maand. Slechts vierduizend getrouwen passeerden de tellers.

De meeste aandacht ging uit naar de bijdrage over de Rabobank die onze gevoelens gaat bepalen, veel gelezen werden ook verschillende Checkpointbijdragen, de blog over minister Frans, de Tafel van 15 en de stem van Zeeland in Brussel. Ook diverse oudere blogs deden het goed – de Roompot en Lijken in de kast – maar dat is de laatste tijd toch al het geval.

De header van augustus betreft een beeld van Sail Harlingen de voorbije maand. Jonge mensen brengen een oude bark onder zeil.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.