Onze Frans

UnknownIk was er bijna ingestonken. Bijna was ik gaan denken dat Frans Timmermans een mensenmens is, iemand met compassie, met empatisch vermogen, maar toen-hij dat verfrommelde zakdoekje tijdens zijn toespraak naar bovenhaalde wist ik het zeker. Volledig ingestudeerd, strevend naar het hoogste winst- en effectbejag. Een snik, een koning voor de bühne, een meester in het spel. Machteloos als minister, meedogenloos goed als acteur op het wereldpodium; onze Frans!

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Onze Frans

  1. John schreef:

    Zo te lezen in media zullen er nog veel mensen instinken met Timmerfrans, echter maak je borst maar nat hij krijgt die fel begeerde post in Brussel.
    Nederland slaapt zacht, macht voelt aan als een heerlijke wollen deken.

Reacties zijn gesloten.