Opstelten helpt de cybercriminelen

IMG_2933Nog even en dan is er geen computer meer veilig te noemen. Cybercriminelen krijgen dan vrij spel om in ieders bestanden rond te rommelen en de politie ook. Minister Opstelten, ooit die joviale burgemeester van Rotterdam, die VVD-voorzitter die het fenomeen Rutte lanceerde, en nu minister van Justitie en Veiligheid wil de politie meer bevoegdheden geven op het gebied van digitale opsporing.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Opstelten helpt de cybercriminelen

Reacties zijn gesloten.