Even omzien april 2013

Gremberghe’s Blog kan terugzien op een mooie aprilmaand. Meer dan 7100 lezers namen de moeite om op deze site de gepubliceerde stukken te lezen. Dat zijn er ruim 800 meer dan de maand ervoor en dat doet me goed. Ik beschouw het als een signaal om voorlopig maar door te gaan met schrijven over Zeeland en de Zeeuwen, onze buren en zaken die wat verder van huis af spelen.
De voorbije maand bleven veel lezers steken bij de demasqué van D66 politica Jikkie van der Giessen, die als directeur van Codarts niet zuiver op de graat bleek. Veel aandacht ging verder uit naar de Belgische tolplannen, de revival van De Braakman (die niet bij iedereen goed blijkt te vallen), de recente uitbreiding van de activiteiten naast Dow Terneuzen en de perikelen bij Omroep Hulst. Ook vrij veel oudere publicaties – over het vermeende lijk in de tuin van de Terneuzense burgemeester, over de Roompot en de ontwikkelingen in Cadzand-Bad (die de goede kant uit lijken te gaan) trokken nogal wat lezers.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Even omzien april 2013

  1. Willem Geldof schreef:

    Blijven schrijven Jos, blijven schrijven.

Reacties zijn gesloten.