Terugblik januari 2013

Januari 2013 zit er weer al op. Het gaat rap. Een koude maand, met sneeuw en ijs en uiteindelijk culminerend in een aantal buitengewoon zachte (natte) dagen. Februari vangt terwijl ik dit schrijf aan en Google braakt zijn statistieken netjes uit. Bijna zevenduizend lezers wisten dit blog de voorbije maand te vinden en wat opvalt, daar zitten heel wat nieuwe bij, dat is mooi. Op dagen dat er verse posts geplaatst zijn blijven de lezers gemiddeld ruim vier minuten lezen, op andere dagen wat minder lang. De best gelezen bijdragen bleken achetreenvolgens Het gaat slecht met Zeeuws-Vlaanderen, het droomdoel van veelverdiener Captijn en Waar is de jonge Van Geesbergen gebleven te zijn. Op enige afstand volgden Over de lijken in tuinen en kast, Made-in-Zeeland, OverZegtUHetmaar en Thermphos en de maffia te zijn. Ook de recente bijdrage over de Hedwigecontainerterminal scoorde goed.
We gaan door, met ademen en schrijven.
Ik hoop dat uw interesse blijvend is.
Voor die trouwe lezers van mijn kant een woord van dank.
En zoals immer, suggesties en reacties zijn welkom.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags . Bookmark de permalink.