Dag augustus, hoi september

Juni en juli waren voor Gremberghe’s Blog magere maanden. Duidelijk bleek uit de statistieken dat de meeste lezers op vakantie waren of andere zaken aan hun hoofd hadden dan het lezen van blogjes en dergelijke.

Augustus begon ook erg rustig, maar in de loop van de derde week stegen de statistieken van dag tot dag. De vakantie was ten einde. Augustus eindigde in totalen met 4454 unieke lezers, een gemiddelde maand.
De meeste aandacht ging uit naar de bijdragen over de nieuwe toeristische parken in West-Zeeuws-Vlaanderen en het moeizame seizoen, de zoveelste toestand met de kerncentrales van Doel en de zoektocht van de Bakker van Domburg naar werk. Toevallig hoorde ik overigens dat vriend Lein niet meer hoeft te rekenen op steun van zijn vroegere PvdA-vrienden, de partij heeft ‘m de deur gewezen. Dat mag even gemeld worden.
Voorts bleken de bijdragen over de Flop van de Noordstraat in Terneuzen en de rise and fall van Emilie Marijnissen in trek te zijn.
A la, augustus is op, september is aan beurt.
Een verkiezingsmaand.
Ik ben benieuwd wat er op buis en in kranten nog allemaal te verwachten valt rond de electorale stoelendans. Hoeveel leugens er nog verteld worden, hoe vaak de term eerlijk nog gaat vallen. Wat U overtuiging of politieke richting ook is ga stemmen. Do it.
En verders, een fijne maand met een goeie gezondheid, een dosis geluk en veel vriendelijkheid.
De header biedt een beeld van onze goede vriend Bresko, de robotvis van de grootste Zeeuws-Vlaamse badplaats, Breskens. Zijn avonturen kunt u vinden op internet, voorlopig op
www.bresko.eu

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.