U zijt allen gewaarschuwd…

“Aan alle bewoners van het Neerlands-Vlaamse grensgebied.
Door omstandigheden van nucleaire aard wordt U allen opgeroepen om
– ingeval U voornemens bent in de maanden september 2012 – maart 2013 af te reizen naar het koninkrijk België – op zijn minst enkele waskaarsen mede te nemen, een piele (in Nederland een zaklamp genaamd) in de auto te hebben, een aansteker of lucifers mede te nemen om de kaarsen te kunnen ontsteken en ettelijke batterijen (passend in uw verlichtingsstaaf).
Wij roepen U allen op dit te doen, daar het koninkrijk België in gemelde periode, momenten van complete duisternis zal kunnen kennen.
De leveranciers aan de Belgische stroomnetwerken kunnen in voornoemde periode de leveranties van stroom aan de netwerken niet garanderen en rekenen op regionale black-outs van onbekende duur. U zijt allen gewaarschuwd bij deze.”

Was getekend.
Elio di Rupo,
baas van Belgica.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.