De Dijk revisited

Een jaar of elf geleden moest ik voor de krant een stukkie schrijven over het Rock around the bridge festival in Sas van Gent, vrijwel altijd een natte, maar gezellige bedoening. De Dijk trad er op, na een jaar van rust, waren Huub van der Lubbe en zijn band weer op toernee. Ik stond erbij en schreef:
file

De Dijk treedt nog steeds op is nog steeds De Dijk, een band zonder kapsones en dat mag ik wel.
Mooier dan nu van het album Brussel uit 2008 ook.
Voor de liefhebbers

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu. met de tags . Bookmark de permalink.