Nieuwe variaties der vonken

Bijna twee jaar geleden plaatste in op dit blog een aantal variaties van de vonken, the Sparks. Wat luchtige muziek voor sombere zomerdagen. Aanstekelijk en goed voor het gemoed. Inmiddels hebben 500 zielen die deunen laten passeren. Voor mij reden nog enkele variaties te plaatsen, te meer ik van mening ben dat de gebroeders Ron en Russell Mael meer waardering verdienen dan dat ze tot nu toe gekregen hebben. Ze begaven zich in veertig jaar en 22 albums door alle genres van de populaire muziek van glammrock tot disco, van filmmuziek tot symfonisch pop-rock, van punk tot een musical over Ingmar Bergman. Ga er maar aan staan.

When I kiss you, 1994 met Christi Haydon.

the Rhythm thief 2002.
Enjoy.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu. met de tags . Bookmark de permalink.