De schrikkelmaand voorbij

Februari 2012 zit er weer op. Een schrikkelmaand dit keer met een dagje extra. Hoe het ook zij, de maand die zo koud begon vloog voorbij. Het zal wel met mijn leeftijd te maken hebben, maar een maand is tegenwoordig niet meer dan een scheet in de wind. Phoeep en weg. Dit blog werd de voorbije maand goed gelezen. Echte piekdagen ontbraken, elke dag was er redelijk wat verkeer, waardoor de teller net onder de 5000 bleef steken. De aandacht voor mijn artikelen piekte ook niet echt, wat geschreven is werd gelezen, maar alles redelijk constant en door welhaast elke inlogger. Twee artikeltjes sprongen er slechts uit, de bijdrage over de Laatste kans van Zeeuws-Vlaanderen om echt iets te maken van de intergemeentelijke samenwerking en het stukje over het Fruit van Karla Peijs. Eerlijk gezegd had ik meer respons verwacht op de uitspraak over Checkpoint en de nederlaag van het OM, maar nee. De header voor maart is een beeld van het Antwerpse havengebied op een kille winterdag. Alsof ze wolken aan het maken zijn die met windmolens kunnen worden weggeblazen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.