Terugblik september

September is al weer even voorbij. Voor Gremberghe’s Blog was deze maand bovengemiddeld met zo’n 5000 lezers. De meesten bleken geïnteresseerd in de val van Jikkie van der Giessen en alles wat ermee van doen had. Ook Ron Barbé’s bemoeienissen met het ROC, de fusie en het hoofdkantoor in Terneuzen bleek goed voor een respons van honderden, zo ook het spottend stukje over samenwerken met onze Belgische buren en de ontwikkelingen rond de haven in Cadzand.

Op 23 september werden Roy en Sabina respectievelijk vader en moeder van Aidan, onze eerste kleinzoon. De geboorte verliep niet zoals we hadden verwacht en de jonge wereldburger moest onmiddellijk overgebracht worden van het IJssellandziekenhuis naar het Sophiakinderziekenhuis in Rotterdam. Spannende dagen volgden, dagen van hoop en vrees. Uiteindelijk wist het kleine manneke zich van bijna dood tot volop in leven te worstelen. Alles gaat nu goed en langs deze weg wil ik eenieder danken voor de steun die we mochten ontvangen via dit blog, twitter en andere (ook niet digitale) wegen.
De onverwachte tegenspoed had tot gevolg dat dit blog het twee weken zonder nieuwe bijdragen moest doen. Die stilteperiode is met ingang van nu voltooid verleden tijd.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.