Terugblik augustus

Nou beste lezers, ik had zo in augustus de indruk dat u allen in verre oorden verkeerden. De belangstelling taande naarmate de maand vorderde. Juli was met bijkans 5000 lezers nog meegevallen, maar augustus dreigde flink lager uit te pakken. Gelukkig keerde eind augustus heel wat mensen huiswaarts zodat de teller nog ruimschoots de kaap van 4000 kon passeren.
Nou had ik zelf ook een aandeel in de wat mindere belangstelling, omdat mijn blogbijdragen door regelmatige afwezigheid ook wat tegenvielen, zowel in aantal als in strekking. Maar alla, genoeg teruggeblikt. September is weer op stoom aan het komen en zelf moet ik er ook aan geloven. Samen met mijn wizard (Arno Rootsaert) ga ik een dezer dagen even bezien of we dit blog wat kunnen restylen en herijken. Wat er veranderen gaat is nog niet geheel duidelijk. Mocht U suggesties hebben, ze zijn immer welkom.
Vaststaat wel dat schrijver dezes verder gaat met schrijven. Voor mezelve, maar vooral voor u….

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Terugblik augustus

  1. Arno Rootsaert schreef:

    Leuk, we kijken er al naar uit, we hebben nieuwe spullen voor je op de plank liggen zodat je nog sneller en gemakkelijker digitaal kunt gaan publiceren en beter gevonden kunt worden met een nieuwe SEO-module. Dan heb je geen zogenaamde dure SEO-specialist meer nodig.

    Ik hoor je het al vragen: “werkt het ook op m’n…?” Jazeker we hebbenook native apps beschikbaar voor Ipad en android tablet 😉

Reacties zijn gesloten.