Terugblik juni & header

Juli is al weer een paar dagen oud. Het gaat snel. Tijd vervliegt en er valt weinig aan te doen.
Nou ja, het beste wat een mens kan doen is de schaars gegeven tijd die men gegund is goed te benutten.
De vakantie staan voor de deur. Mensen verlaten straks hun routine voor een paar weken zand, zee, bergen en weet ik al niet meer. Voor een huisje aan een meer, een tent in de Dordogne, een verblijf aan Costa Weetikwa. Schrijver dezes gaat komende zomer zijn gemak houden. Wat daagjes naar de Noord, naar dochterlief in Albion en een rondje Zeeland. Wat U ook van plan mag zijn te doen, ik wens u een fijne tijd en hoop dat u -op gezette tijden – even mijn blog bezoekt om te bezien of Zeeland nog niet verkocht is aan de Chinezen van vriendin Karla, nog niet onder water staat of onder de voet gelopen is door boze Belgen.
Terugblikkend was juni me wel een maandje.
Debatten over de Hedwige, rapporten over graaien, InHolland en onderzoeken naar Codarts Rotterdam, Frans Lievens die de theater in Zeeland gaat runnen, de fusie van de ROC, die tonnen mag kosten als het hoofdkantoor maar in Terneuzen komt. Wie geeft er nu om die opleidingen? Gremberghe’s Blog bleefde de op een na drukste lezersmaand. Meer dan 6000 mensen logden in. Leuk.
We blijven schrijven, maar ook nadenken over deze website.
Denk mee, suggesties ter verbetering zijn zeker welkom.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.