De groente van Kees

En ik maar een beetje Kees van Beveren sarren. Nou, de gedeputeerde voor landbouw, voer en veiligheid heeft het prima voor elkaar. Overal in Zeeland zijn Zeeuwse groenten te krijgen, allemaal mooi voorzien met het Zeeuwse keurmerk, de Z van Zorro. En wie die groenten koopt levert een bijdrage aan het instandhouden van de teelten. Is dat niet mooi. (alleen die radijsjes worden zo met die z wel een stuk sneller taai en met die paprika’s geloof ik gaat dat z’tje her rottingsproces danig versnellen).

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.