Dag februari

Februari zit er zo goed als op. Maart breekt aan, over een dag of wat mogen we naar de stembus om een nieuwe statenvergadering te kiezen en indirect een Eerste Kamer. We zullen zien wat dat worden gaat. Gelukkig, voor het eerst in jaren, doet er iemand uit ons gezin niet mee aan de electorale knokpartij. Dat maakt het voor ons stemgerechtigden wel een beetje moeilijk om onze keus te bepalen, maar ook dat zal wel weer lukken.
Mijn lezers lieten me de voorbije maand – ook weer gelukkig – niet zitten. Met bijna 5000 geregelde klanten bleef mijn toko in trek. Het was geen topmaand als januari, maar toch. Met slechts 10 posts viel mijn productie wat tegen, maar dat kwam vooral door gebrek aan tijd.
Best gelezen topics deze maand waren de krimpbijdragen, de verhalen over de groeiende vossenstand, het Zeeuwse visitiatieonderzoek en de bijdrage over de Emigratiebeurs. Weinig echt schokkende zaken. Brengt me tot de volgende conclusie: de bijdragen in maart moeten beter en pakkender. Nou, dat gaan we dan ook proberen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.