Nieuwe variaties van de Vonken

De heren Ron en Russel Meal uit grootstad LA zijn nooit mainstream-popartiesten geweest. Na wat hitjes in de jaren ’70 “This town aint big enough”en “Mother Earth” bleven ze echter gewoon muziek maken. Deze zomer plaatste ik een aantal variaties van The Sparks “My Way”in dit blog. Tot mijn verbazing werden dit stukjes muziek goed gepruimd. Dagelijks putten lezers kracht uit deze nummertjes. Alleen daarom al, voor de liefhebbers een aantal andere variaties van de Vonken …


Live in London 2007

Vince Clark remix 1994

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu. met de tags , . Bookmark de permalink.