Linkedin vervolg

Ömdat vorige week de meffrouw van het UWV gezegd had dat ik moes solictere via de Likkedin heb ik een briefje vamme op Likkedin gezet waarin ik gevraagt heb om werk voor mij of een baan. Veel mense, bedrijven en soms dirukteure hebben terugeschrefe en gebelt. Dus Likkedin werkt wel, maar werk heb ik nog nie gekrege.
Ja, een munneer zei dat ik langs moes komme om zijn computer te make, omdat hij daar van het lache om mijn brief koffie op gemors had. Als ik zijn computer zou schoonmake dan zou ik 20 euri krijge en gebak. Ik heb dat daarom ook maar gedaan. Een ander pursoon zei dat ik een bank moes belle omdat ze daar aan het reorgnasiren ware en ze tog ook nog mense nodig hadden, maar de man van de ABN-bank zij ook dat Fortus moest ophoue en ik snapte daar helemaal nix meer van. Nog iemand anders zij dat ik naar het voetbalveld moes gaan om nette te werke, maar daar aangekomme zei een man dat ze geen nettewerker moesten hebben, maar dat ik wel naar de kattiene kon gaan voor een biertje. Ik ging dus nie voor nix en elke keer als ik nu kom om aan de nette te werke krijg ik bier, ook bij de hokkie zelfs.
De meffrouw van het UWV had ook gezegt dat dat nette werke wel goed was.
Zo lang ik geen echt werk heb blijf ik dat ook doen.
Ik moes nu ook op feesboek of zo nog s verder doen…

met de groete van Jan van Puttegem

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Linkedin vervolg

  1. Pingback: Tweets die vermelden Linkedin vervolg | Gremberghe's Blog -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.