Nieuws over Ad

“Als de komende kabinetsperiode net zo bizar verloopt als de formatie die er aan voorafging, dan beloofd dat weinig goeds voor de toekomst.” Dat zegt Tweede Kamerlid Ad Koppejan woensdagochtend 8 september om 8:43 uur op zijn Twitter-account.
Om 10.58 uur diezelfde dag groeit die kreet van CDA-dissident Koppejan uit tot het volgende:
“Tweede Kamerlid Ad Koppejan (CDA) uit Zoutelande heeft weinig vertrouwen in het nieuw te vormen kabinet.
Dat blijkt uit een bericht dat hij vanochtend plaatste op Twitter. Daarin schrijft hij: ‘Als de komende kabinetsperiode net zo bizar verloopt als de formatie die er aan voorafging, dan belooft dat weinig goeds voor de toekomst’. Ad Koppejan staat samen met Kathleen Ferrier zeer kritisch tegenover samenwerking met de PVV. Met de fractie is afgesproken dat ze het eindresultaat van de onderhandelingen afwachten. Tot die tijd geldt een mediastilte.”
Wat opvalt is dat de PZC wel de taalfout ( belooft met een t ipv d) corrigeert, maar niet de moeite neemt om meneer Koppejan eens door te zagen over zijn standpunten, zijn eigenzinnigheid (denk aan zijn rol in de Ontpolderingsdiscussie) en zijn ruggengraat van rubber (Klink stapt om principes op, hij niet). Zo wordt tegenwoordig nieuws gemaakt, maar gelukkig nog niet door iedereen in het vak…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken met de tags , . Bookmark de permalink.