Prijzen Noordzee Residence

Wat de precieze reden ervan is weet ik niet, maar de voorbije weken zijn mensen van verschillend pluimage op deze site steeds op zoek naar prijzen van woningen in het Cadzandse Cavelot-project, dat nu door ontwikkelaar Arcus in Middelburg voorzien is van de nieuwe naam Noordzee Residence Cadzand Bad. De prijzen voor de woningen in het plan variëren van 204.422 euro voor een simpele uitvoering van 4-persoon bungalow type Knokke 1 op een kavel van 458 vierkante meter tot 583.100 euro voor een 15 persoons villa op 1143 vierkante meter. In beide gevallen is dan de inventaris niet meegerekend, wel de BTW. Voor verdere info verwijs ik u graag naar :Arcus Projectontwikkeling B.V. Grenadierweg 13, 4338 PG Middelburg
Postbus 560 4330 AN Middelburg. tel. 0118 – 62 31 00, fax. 0118 – 62 32 00
e-mail: info@arcusprojectontwikkeling.nl

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.