Tunnelonderzoek

De provincie laat momenteel onderzoeken wat de gevolgen zijn van het opheffen van de veerdienst en de ingebruikname van de Westerscheldetunnel. Zo wil de provincie onder meer weten of mensen nu vaker naar de overkant gaan om te winkelen of voor culturele activiteiten. Ook vraagt de provincie of de Westerscheldetunnel al dan niet belangrijk is voor de Zeeuwse economie. Voor het onderzoek heeft de provincie Zeeland zelf schriftelijk mensen benaderd, maar ik ga ervan uit dat niet alle Zeeuwen zijn aangeschreven. Wilt u echter alsnog u grieven over het verdwijnen van de veren kwijt, mopperen over de hoge toltarieven of het verdwijnen van voorzieningen uit de regio, dan kunt u via de site van de Technische Universiteit Delft toch uw ei kwijt. Ga de digitale snelweg op en voorsorteren op www.otb.tudelft.nl/enquete of via deze link
onderzoek

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.