Feedback aan mijn lezers juni

Juni loopt op zijn eind. De zomer komt er aan of liever is in alle hevigheid losgebarsten. De koperen ploert doet al dagen zijn best en het ziet er naar uit dat het nog wel enkele dagen duren gaat voor er weer een buitje valt. Maar goed, juni is voorbij, en de scribent van dit blog mag niet mopperen. Na een zeer wisselvallige meimaand trok het bezoekersaantal van deze site de voorbije weken weer aardig aan. De kaap van 2500 lezers werd dik overschreden, hetgeen betekent dat we in ijltempo naar de 20.000 vliegen. En dat in amper een half jaar tijd. Daar ben ik zeer tevreden over. De site van UwNieuweToekomst kan daar niet aan tippen, om maar eens een vergelijking te trekken.
De voorbije maand werden de bijdragen Hartfalen (over Zorgsaam en het dottercentrum) en D’Ossenisser hekken (over de voortslepende kwestie rond de begaanbaarheid van de Scheldewering) de meeste lezers. Veelgelezen werden voorts Janus, over de tweezijdigheid van de lokale en provinciale politicus Jean Paul Hageman, Bureaucratie (over de Hulster reorganisatie) en Grenssyndroom (over de afwijking van Zeeuws-Vlamingen om PVV te stemmen).
De bijdragen over Balkenende genoten wat minder aandacht, maar kwamen wel in allerhande nationale (social) mediasites terecht. De Kieswijzer voor digitalo’s piekte enkele dagen met tientallen lezers, maar was na de verkiezingen niet meer interessant. Persoonlijk vond ik mijn blog over Zeeland als windboerderij de moeite waard. Social mention oordeelde met een waarderingscijfer van 8,2 , maar het bereik viel tegen. Hartfalen en Bureaucratia waren goed voor een 9,7 en een 10. Cijfers om mee thuis te komen, zou mijn moeder zeggen, maar goed. Juli komt er aan. De vakantiemaand. Om in de sfeer te komen heb ik mijn header al aangepast. Meer aanpassingen zullen volgen, maar daar bericht ik nader over als het werk dat verricht moet worden gedaan is. Ik wens U allen een prettig julimaand toe en hoop dat U op gezette tijden weer eens inlogt.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Feedback aan mijn lezers juni

  1. Joeri schreef:

    Ha Grem,

    Ik zie dat je de kust van Harlingen in je header hebt gezet. Mooi hoor!

Reacties zijn gesloten.