Delicate Arch in header

Arches is een van de vele Nationale Parken van de Verenigde Staten. Het relatief kleine park nabij Moab in de staat Utah, goed te bezoeken met de auto en prima voor korte, maar pittige wandelingen, ligt bezaaid met gekke rotsformaties en stenen bogen, die weer, wind en water hebben ingesleten in de vrij zachte Navajosteen. Delicate Arch, een mooie fijne boog, middenin het park geldt als een van de pronkstukken. Afgelopen zomer stonden we ernaar te kijken met een koppel uit Terneuzen dat op rondreis was door de westelijke staten. Hun commentaar was op en top Zeeuws: “Joaa, da’ en we in Terneuzen nie eh…”

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Delicate Arch in header

  1. Flip Feij schreef:

    Wij zeggen dan tegen elkaar: ik moet meteen weer denken aan onze eigen Lange Zelke…

  2. Och arm Terneuzen (part III) schreef:

    Typisch… dit hebben we niet, dat hebben we niet, zus en zo ook al niet….

    Waarom kijken mensen (uit Terneuzen?) nooit naar wat ze wel hebben?

Reacties zijn gesloten.