Bericht aan mijn lezers

Mei was niet alleen een koude maand, het was ook een maand waarin lezers dit blog geruime tijd links lieten liggen. Klaarblijkelijk zijn heel wat mensen de voorbije maand even er tussenuit geweest, naar warmere, verre oorden of dichterbij huis. Hoe het ook zij, de belangstelling viel wat tegen. De laatste tien dagen keerde het lezerspubliek weer wat terug.
Toch was er vrij veel aandacht voor onze digitale activiteiten. De komst van de Greyhoundbus van het Politiekarchief was een mooie gelegenheid om mensen in Hulst en Terneuzen te informeren over sociale en nieuwe media en dat hebben we gedaan. Over de tour van de bus en de rol van de Zeeuws-Vlaamse gemeente heb ik blogs gemaakt en die bleken deze maand het meest in trek te zijn. Een topper was ook het campagnefilmpje van Rita Verdonk, dat als boodschap wellicht niet zo geslaagd was, maar internetbreed insloeg als een kleine bom. De voorbije dagen lazen meer dan 50 mensen het stukje over Hulst dat met de dreigementen om te gaan procederen voor de Hedwigepolder zich toch wel een beetje overschreeuwd heeft. Goed gelezen werden voorts blogs over Zeeland fietsprovincie, de lijkenpikkende Telegraaf en Griekenland.
Juni begint, de zomer komt er aan en een ding hoop ik wel; namelijk dat mensen met het beteren van het weer niet verder afhaken. Neem de laptop mee op vakantie en log in de verre rustig in op Gremberghe’s blog zodat u bijblijft.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

2 reacties op Bericht aan mijn lezers

  1. Aschwin schreef:

    Ik denk dat je bedoelt dat de mensen met het beteren van het weer juist NIET verder afhaken.

    Maar ik blijf je volgen hoor: weer of geen weer!

Reacties zijn gesloten.