Sentimenteel juweel

Ray Davies, voorman van the Kinks, is nog immer bezig. De chroniqueur van het verloren Albion is bijna 66, maar treedt nog steeds op gezette tijden op. Het wachten is op een nieuw album met Mumford and Sons. Voor de grootste Kinks-liefhebber in Zeeland, Willem J van D., een sentimenteel juweeltje van jaren her. Uit 1971, een stukje dat onderdeel uitmaakte van de soundtrack voor de film Percy, ’the way love used to be’. Het was een hitje in Australië en Nieuw Zeeland, maar bleef in Europa zo goed als onbesproken. Even zwijmelen….

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in ECHO ; Geluiden van toen met tekst van nu.. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Sentimenteel juweel

  1. willem j. van d. schreef:

    Beste Conny,
    Kreeg jouw stukje ‘Sentimenteel Juweel’ (28 april 2010) nu pas onder ogen. Dank voor The way love used to be’. Vooral dat kraakje – prachtig!
    Een welgemeend advies: doe niet zo verbitterd (leuke vondst, dat dan weer wel) over het Zeeuws Halfformaat.
    Willem van D.

Reacties zijn gesloten.