Bovengrondse

Ondergrondse, bovengrondse. In Londen maakt het allemaal niet zoveel meer uit.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in GINDER; Nationale en internationale zaken. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Bovengrondse

  1. Nicky schreef:

    Jammer alleen dat de overground er haast overal uit ligt!
    Van Stratford naar Highbury/Islinton is tot juni dicht, van Canary Warf naar Stratford vanwege de Olympics building sites, en Meghan doet er tegenwoordig een uur over om in het centrum te komen omdat ze eerst de trein moet nemen naar London Bridge voordat ze ergens ondergronds kan gaan.

    Ik neem tegenwoordig gewoon de bus.

Reacties zijn gesloten.