Winst

De oude Fons (Roctus) feliciteert de jonge Fons (Dobbelaer) met de stembusoverwinning van ABGH in Hulst De doelstellingen van de campagnes waren simpel. In Hulst zorgen dat Algemeen Belang Groot Hulst de grootste partij werd en in Terneuzen het verlies van de PvdA zoveel mogelijk te beperken. In beide gevallen is dat gelukt. Mij wacht een fijne nacht, nou ja, ochtend.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Winst

 1. joeri schreef:

  Hee Grem!

  Zie dat er 4 mensen op je hebben gestemd.
  De grote vraag is natuurlijk: wie zijn die andere drie?

  Complimenten trouwens voor het nieuwe uiterlijk van je blog. Stukken beter!

  Ik blijf je volgen, gelukkig mag ik van mijn werkgever gewoon op je site komen.

  Vanuit het vaalrode arbeidersbolwerk aan de Schelde,

  Groet,

  Joeri

Reacties zijn gesloten.