Steen Alleen

Jos van Eck, nieuw benoemd raadslid te Hulst, voorheen CDA, nu voorman van de eenmanspartij Steen Alleen, is slecht te spreken over het verloop van de college-onderhandelingen in Hulst. Jos begrijpt niet waarom Groot-Hontenisse, momenteel de partij die de besprekingen initieert, niet met hem aan tafel wil scharen.
Van Eck, een raadslid met veel kennis dat staat buiten kijf, wordt vrijwel door alle partijen genegeerd en dat doet ‘m pijn.
Zoveel zelfs dat Jos nu binnen zijn eigen fractie onenigheid heeft over de te volgen koers. Moet hij opstandig worden en Van Driessche en co de les lezen of moet hij lijdzaam afwachten en dus blijvend genegeerd worden.
Volgers van de Hulster politiek spraken donderdag na de raadsvergadering van de nieuwe raad de vrees uit dat de eenmanspartij Steen Alleen door die interne worsteling wel eens uiteen kan vallen. Die vrees werd nog eens bekrachtigd doordat Van Eck laat op de avond zijn auto kwijt was. Jos had ‘m op een totaal andere plek achtergelaten dan die waar Van Eck ‘m normaal gesproken pleegt te parkeren.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.