Aan mijn lezers

Februari zit er weer op. Maart begint. De voorbije maand heb ik met stijgende verbazing mogen ervaren dat steeds meer mensen mijn blog wisten te vinden. Zeven weken schrijf ik nu en met plezier. Uit de reacties -in en buiten het blog- blijkt dat er waardering bestaat voor mijn inspanningen. Ook heb ik de nodige kritiek gekregen. Een aantal opmerkingen heb ik te harte genomen. In de voorbije weken hebben zo’n 5500 mensen de moeite genomen mijn blog te zoeken en te lezen. Op topdagen – en zo zijn er een paar geweest – trek het blog bijna 250 lezers. Op slechte dagen – gek genoeg bijna altijd in het weekeind – blijft de teller hangen tussen de 70 en 80. De afgelopen maand bleken de stukjes over Francois Hoefnagels, de VVD in Sluis, Van Schaiks tunneltolvrijplan en zijn blondjes de meeste aandacht te genereren. Ook de bijdrage over Omroep Hulst scoorde goed. De bijdragen over Jaap Bos en het toneelstuk over ontpoldering werden slechts door acht mensen apart gelezen.
Maart wordt wat mij betreft een overgangsmaand. De eerste tijd zal ik me nog wat bezighouden met de verkiezingen in de regio en voorkomende besognes. Daarna is het de bedoeling om het blog verder te professionaliseren. Dit houdt simpelweg in dat er in de nabije toekomst meer te lezen, te zien en te horen zal zijn op Gremberghe’s blog. Gedacht wordt ook aan meerdere pagina’s. Nadere info volgt.
Voor het overige, een fijne maand, een goede stembusgang en veel leesplezier.
En ja, suggesties zijn, zoals immer, welkom.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

2 reacties op Aan mijn lezers

  1. Aschwin schreef:

    Ben benieuwd wat die professionalisering gaat inhouden…

  2. gremberghe schreef:

    Zoals gezegd, nadere info volgt. Even geduld Aschwin..

Reacties zijn gesloten.