Actie Tahiti

Wij Nederlanders zijn toch fantastische mensen he. Gebeurt er een ramp in Godweetwaar, een land waar de zwarte stiefkindjes vandaan komen, dan brengen we met zijn allen zo honderd miljoen en meer bij elkaar. Alsof je even een emmer leeggooit. In het land van president Yeswecan! komen ze nog niet tot de helft. Maar wij doen dat graag met graagte.

Maar wacht maar even als straks het kabinet met voorstellen komt om het gat dat de bankdonaties hebben geslagen in de rijksbegroting te dichten, dan zullen we niet zo vrijgevig zijn. Dan zal het volk zich roeren.

En het volk van Tahiti zal op uw steun blijven wachten. De door mij opgestarte steunactie heeft tot nu toe een winkelkarmuntje, een knoop, twee 1 eurocentstukken en vijf AH-voetbalplaatjes opgebracht.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

3 reacties op Actie Tahiti

  1. A.A schreef:

    Tahiti??????????

    Of was het nou: Haiti?

  2. gremberghe schreef:

    Ta-hi-i-ti!!!

Reacties zijn gesloten.