Dit taalgebruik is niet toegestaan

image-6007219DIT TAALGEBRUIK IS NIET TOEGESTAAN
Ik las bijgaand artikel op de PZC-website en dacht “o daar gaan we weer, we moeten weer het Florida van Europa worden.” Zo’n prachtig kreet, die regelmatig bij de elite opwelt. In mijn reactie schreef ik de PZC:
Zeelenberg kraamt onzin uit. Zeeland steeds maar willen neerzetten als het Florida van Europa is om verschillende redenen gewoon kul. Bovendien is Florida absoluut niet van armste naar rijkste staat gegroeid. De staat schommelt al jaren qua inkomen en ontwikkeling tussen de 35 en 40e plek in de statenrangorde. zie http://247wallst.com/…/americas-richest-and-poorest-stat…/4/

Omdat de PZC schrijft dat reacties van bezoekers op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, dacht ik dat ik als oud-collega weer goed werk verricht had door een brokje onnieuws, nepnieuws of foute berichtgeving bijtijds te tackelen.
Helaas bleek daar geen sprake van. Bovenstaande bijdrage werd geweigerd.”Dit taalgebruik is niet toegestaan”, stond er.
Nou zijn de forumregels van de PZC redelijk duidelijk. “Reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden niet geplaatst”, dicteert de PZC.
Tegenwoordig is bij de PZC al snel iets grof of kwetsend. Of zou dat komen door de nieuwe moraal die er in dit land sinds kort heerst…

Het gewraakte PZC -artikel

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Dit taalgebruik is niet toegestaan

  1. Nadine schreef:

    Helaas ligt het niet altijd aan het taalgebruik. Ook positieve reacties op een negatief artikel worden niet geplaatst,.. ik vraag me af waarom…. en schenk ondertussen dat halfvolle glas nog maar eens bij

Reacties zijn gesloten.