Het is weer al maart

IMG_5467Het vliegt voorbij. Tijd heeft geen tijd. Januari, februari,voorbij, we schuiven in een noodvaart de lente in. Maart 2016. Het schrikkelmaandje viel niet tegen. Ruim 7000 lezers namen tijd en moeite mijn bijdragen te lezen. De Roompot moet even de tijd krijgen trok de meeste aandacht. Gevolgd door de volgende bijdragen:Nee, de gemeente Zeeland (met reactie Verhulst),
De Hulster integriteit en katten in het nauw, Van Puyvelde en de geur van de Vlaamse Boerenbond, Het Goudhaantje van Delta en Jos van Eck voelt zich uiteindelijk nergens thuis. Op de voet gevolgd door Mandaat Deltacommissarissen loopt heden af…
Veel gedoe om zallenvullers, profiteurs en niet-integer bestuursvolk.
Het is en blijft terugkomende thematiek.
En dan schrijf je er maar over.
Gelukkig hoeft dat niet in het Japannees. Zelf een beetje ervaren hoe moeilijk die taal is, niet alleen gesproken maar vooral ook geschreven. Japanners zijn zelf jaren met hun meervoudig schrift bezig om de beheersing ervan eigen te maken en te verbeteren. Zie header.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.