September is daar

Enfin, september is daar. Augustus weer voltooid verleden tijd. Het gaat rap. Een memorabele maand, voor mij, mijn dochter. We hebben er weer een nazaatje bij, Valentina Mae, een mooi gezond meisje. Onze Nina (zie header).
Iedereen blij, opa ook.

In verband met de geboorte van mijn kleinkind hield ik me de voorbije maand nogal eens op in het nog immer perfide Albion, waar mijn dochter resideert. Bij gevolg werd er weinig op deze blog gepubliceerd. Weinig schrijven heeft onmiddellijk gevolgen. Lezers zie je dan weinig. Augustus was dan ook de maand met de minste boogbezoekers dit jaar. Een goede 5100, beduidend minder dan anders. Maar goed, het was ook vakantie. Hopelijk trekt era deze maand weer aan.
Veel belangstelling was er nochtans voor de perikelen van het visserijmuseum in Breskens, de eeuwig bestuurlijke worstelingen van Vlissingen, de nieuwe oprispingen van het Zeeuws Planbureau, tot voor kort Scoop genaamd en het plan van Jan Lonink om Terneuzen te verrijken met een museum, wat overigens zijn plan niet was maar van de voormalige galeriehouder Frits Jansen. Ook de verandering van stede Hulst van place to buy tot place to be mocht op enige belangstelling rekenen. Zo ook oude bijdragen over de Roompot, maar dat is niet zo vreemd nu er een kleine Roompot-oorlog woedt op Ameland. Caravanbezitters vechten daar een strijd uit met het bedrijf tegen een voorgenomen ombouw van een oudere camping tot een Roompotpark met bungalows.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.