Dag juli, hallo augustus

IMG_4613Zo. Weer een maand voorbij. Juli, de maand met alle weertypen die je maar kun voorstellen. Passé, gedaan, over. Augustus 2015 is aangevangen. Spannende maand wordt dat. Een maand die ons een nieuw kleinkind mag brengen. Een meiske naar het schijnt. Ben benieuwd. Juli, eindigde nat, terwijl de maand zo warm begon. Ik verbleef beide keren in de Noord. een van de laatste julidagen mocht ik het toernooi der toernooien van de kaatssport bijwonen, de PC te Franeker. (zie foto) Niet voor het eerst overigens, maar was het voorgaande jaren altijd prima weer voor een Friese feestdag, dit keer waren de weergoden niet blij gezind, het regende van begin tot eind. Het allen ging niettemin gewoon door. Helden waren het, die jongens van de PC van 2015.

Dit blog genoot de voorbije maand nog redelijk wat belangstelling. Het aantal lezers was vergelijkbaar met dat van juni. Een handjevol minder. De meeste aandacht ging uit naar het artikel over de ongeoorloofde staatssteun van Terneuzen, De experience van Zeeland (over De Reu), Goes en zijn moral trok nogal wat aandacht, zo ook het vullen van de bodemloze put in Terneuzen (dat biobase gedoe) en het verhaaltje over stede Hulst waar de poorten voor tuig meermaals gesloten worden. Wij schrijven verder in augustus.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.