2 reacties op En nog eens over Das logo

  1. Peter schreef:

    Er is nog altijd geld voor gebakken lucht, we zijn nog niet volledig verloren.

    Ik moet ineens denken aan iets totaal anders, maar toch zie ik een soort verband. een groot ziekenhuis in Den Bosch heeft 24 miljoen euro uitgegeven aan een mislukt ICT-project. Huh? ICT zou toch alles efficiënter maken? Van die 24 miljoen euro had je een behoorlijk aantal ouderwetse administrateurs aan het werk kunnen houden. Best kans dat die dat zelfde werk nog beter hadden gedaan.

  2. john schreef:

    nou heb de nieuwe keus gezien . nou voor 15000 euro maak ik er zo 20 verschillende pfff wat een bagger.
    gebruik gewoon het oude loge dat is prachtig en het staat overal al op dus ook geen extra kosten .als die gedeputeerde dit soort dingen zelf zouden moeten betalen weet ik zeker dat het logo tot in einde van dagen het zelfde blijft . dus gewoon helaas de gemaakte kosten maar weer afschrijven en terugkeren naar de oude situatie toen iedereen er nog blij mee was.

Reacties zijn gesloten.