Terugblik januari en header

Januari 2015 is niet meer, vervlogen, weg. Weer een maand voorbij en je kunt daar niets aan doen. Tijd is vluchtig. Het jaar kwam langzaam op gang, schrijver dezes ook. Weinig blogs, maar een paar die door lezers zeker gewaardeerd werden. Zo viel het stuk over de strategie ter redding van de natte gewesten (het spelletje Polman) in goede aarde, zo ook het schrijven over de ondraaglijke lichtheid van het bestuur (in vooral Terneuzen), natuurlijke het Einde van de Zeeuwse Leeuw (wat voorkomen werd), de teloorgang der Philippiense Mosselfeesten en vreemd genoeg de header van januari. In totaal passeerden 5802 lezers de teller, een matige maand, maar goed. De header deze maand biedt een beeld van het Yorkshire Sculpture Park onder Leeds (een aanrader voor wie daar ooit in de buurt komt, mooier dan Middelheim bij Antwerpen). Horse chasing hordes, de omgekeerde wereld. Nou ja, carnaval komt er aan…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken met de tags . Bookmark de permalink.