Terugblik november 2014

November zit er op. December is alweer begonnen en de winter valt in. Na de 34 graden in Limpopo vallen die twee graadjes boven nul bitter tegen. Kou in de botten, in de voeten vooral. Enfin, het hoort erbij. Ondanks mijn afwezigheid en bijgevolg een bepekt aantal bijdragen trok dit blog toch in november nog een gemiddeld lezerstal. Bijna 5600 lezers passeerden de teller. De meeste aandacht ging uit naar de perikelen bij Zorgsaam in Terneuzen, de problemen bij de Partij voor Zeeland, naar de vraagjes bij een bijstanduitkering te stede Hulst en Jan Loninks bemoeienissen met de illegale straatraces. Op de valreep van de maand plaatste ik het stuk over de kosten van het onderricht aan Nederlanders in Vlaanderen wat ook door ettelijke honderden geleden werd.
We tikken het jaar rustig uit, bleef komen en lezen. Dank daarvoor.
De header is een plaatje van impala’s in het Sandelo Game reserve in Zuid-Afrika. Kuddedieren.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.