Hoger beroep Checkpoint dient in Amsterdam

Morgen dient in Amsterdam het hoger beroep in de strafzaak tegen de Terneuzense coffeeshop Checkpoint. De behandeling van de zaak kan twee weken in beslag nemen. Het hof heeft vijf zittingsdagen ingeland. Wie meer over de kwestie Checkpoint wil lezen verwijs ik gaarne naar mijn archief. Tik in het zoekvenster op mijn site (rechtsboven) Checkpoint in en de artikelen on site verschijnen vanzelf.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.