November 2013

November begon matigjes. De lezersstatistieken beloofden de eerste twee weken van november niet veel goeds. Alsof men op vakantie was, andere besognes had. De laatste twee weken waren evenwel het tegenovergestelde en deden het maandtotaal de 7000 naderen. De meeste aandacht ging uit naar de Hulster vraagjes bij een bijstandsuitkering, Scoop en het gesubsidieerd turven van trivialiteiten, het Geloof van die Domme Zeeuwen in samenwerking (met onze Vlaamse vrienden), de krachtigste economie van Zeeland (ja, de Zeeuwse), het lozen van ambtenaren in Hulst, Terneuzen en elders en de lotgevallen van Zeeland Seaports. Voor wat betreft de oudere stukken is er vooral nog veel belangstelling voor de lijken in kasten en tuinen.
December is inmiddels aangevangen, de feestmaand. we zullen weer eens zien wat deze maand brengt.
Langzaamaan beginnen partijen in de regio warm te lopen voor de verkiezingen in maart. Benieuwd wat dit weer te weeg zal brengen. Vooralsnog blijf ik ene vinger aan de los houden. Een fijne maand.
De header biedt een beeld van het North Yorkshire Sculpture Park bij Wakefield. Ja, en alles is verbonden….

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op November 2013

Reacties zijn gesloten.