Terugblik september 2013

Tijd vliegt, wat, tijd vervliegt. Vandaag is zo weer gisteren en morgen voorbij. Het is weer oktober, de bladeren verkleuren nog even en ze vallen. Vervolgens staat de winter voor de deur en koesteren de Friezen weer de (ijdele) hoop op een Elfstedentocht. September zit er op. Een mooie maand, ook voor Gremberghe’s Blog. Meer dan 9200 lezers logden in en lazen mijn schrijfsels. Mooi denk ik dan.

Het stuk over de leegloop en verschraling van Terneuzen en Hulst trok de meeste belangstellenden. Op de voet gevold door het verhaal over het vermeende lijk in de tuin van burgemeester Lonink, het afscheid van Co van Schaik, het Biobase echec, de Vlissingse perikelen inclusief de komst van een burgervrouwe, de disfunctionerende ambtenaren en de holle woorden die een hele Oesterpartij vulden. Verder bleek er veel belangstelling voor oudere blogposts, waar ik mijn achterban erkentelijk voor ben.
De voorbije dagen beroerde ik het toetsenbord veel, maar amper als blogger. Nee, er is vooralsnog geen sprake van een writersblock. Er kwamen andere zaken op mijn weg. Het was even tikken om den brode.
Nieuwe verhalen dienen zich nog wel aan, even geduld. Even slechts.
De header deze maand is een blik op het Voorland van Nummer Een, compleet met dikbillen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , . Bookmark de permalink.