Nagel Jan Nagel..

imagesHet zal mij niet verbazen dat Jan Nagel straks een partij opricht voor mensen met een pensioengat. Na de affaire met Henk Krol is-ie dat eigenlijk wel verplicht om te doen. Maar nee, Nagel gaat in Buitenhof wat complottheorietjes spuien, dat Krol bewust nu kapot gemaakt is, terwijl dat al veel eerder had gekund.
Nu bewust,kapot, eerder…?

Nounou, meneer Nagel vergeet dat we het hier hebben over een werkgever die willens en wetens over de schreef is gegaan. Krol had de lasten voor zijn mensen gewoon netjes moeten overdragen en heeft dat niet gedaan. En toen dat uitkwam mensen confronteren met een pensioenverlies en hen daar vervolgens dan contractueel afstand van laten doen.
Ik vind dit geen incident dat je moet wegwuiven.
Nogmaal hier is een werkgever echt verkeerd bezig geweest en of die man nu Henk Krol heet of Piet Piepels, dan maakt geen mallemoer uit. Laat staan de functie de de betrokkene nu vervuld.
Krol was niet integer en is dat dus niet meer.
Voor een leidsman van een ouderenpartij, die juist zoveel aandacht aan pensioen schenkt of nog schenken zal, is zijn vertrek een vanzelfsprekendheid. En als Nagel nu beweert dat al eerder met Krol afgerekend had kunnen worden, dan had juist hij – als partijvoorman – dat eerder moeten doen. Hert is buitengewoon kwalijk dat hij wetende van alles Krol er nooit eerder nadrukkelijk op aangesproken heeft.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in GINDER; Nationale en internationale zaken met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nagel Jan Nagel..

  1. Peter schreef:

    Dat is wel typisch voor dit soort mensen: ze gaan zwaar over de schreef en als ze er op worden aangesproken heet dat ineens ‘karaktermoord’ of: ‘ze zijn allemaal tegen me, omdat ik zo succesvol ben’. Yep.

Reacties zijn gesloten.