Korting voor een passie

JPassionBanner2Aangezien de Sint Baafs in Aardenburg nog een kleine lijdensweg moet afleggen om tot een bestendig toekomstig beheer te komen, nu de status als RIJKSmonument driegt te komen te vervallen en het seizoen van kruiswegen, lijdenswegen en meer van zulks er aan zit te komen is het Aardenburgse Bach Comité gestart met een kleine campagne om meer mensen naar de evenementen in de Sint Baafs te lokken.

Op zaterdagavond 9 maart wordt de Johannes Passion in de Sint-Baafskerk uitgevoerd en het comité bieden belangstellenden via een persoonlijke email een promotiecode WEBJP13 aan waarmee 10 euro korting geboden wordt op het ticket voor de passie.
Het concert in de verwarmde Sint-Baafskerk begint om 19:45 uur, er is een pauze voorzien en een receptie na afloop.
Kerkdeuren gaan open om 19:00 uur. Tickets in voorverkoop 35 euro, aan de kerkdeur 40 euro.

Met de promotiecode: WEBJP13 betaal je dus slechts 25 euro per ticket!

Deze aktie is geldig tot vrijdag 1 maart, zolang de voorraad strekt, wacht dus niet te lang en bestel de tickets online via de website www.BachComite.nl

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags , , . Bookmark de permalink.