Terugblik november 2012

Mijn resumeetje van de slachtmaand is er wegens een kortstondig verblijf in buitenland en drukke werkzaamheden even bij in geschoten. Bij deze dan. November was een mooie maand voor dit blog, een topmaand zelfs, met bijna 7100 lezers. En het mooie van die lezers was dat ze niet alleen aandacht toonden voor nieuwe bijdragen, maar vooral ook bleven hangen bij oudere exemplaren zoals de verhandelingen over De Roompot en de Bakker van Domburg. Veel aandacht ging uit naar de verloren banen in Terneuzen, wegens het niet vullen van de winkels in de Koegorspolder, het Sinterklaascadeau van Lafoma en Van der Poel, een schier onhaalbare winkelplanconcept aan de Kennedylaan in Terneuzen, en de graafwerkzaamheden in de tuin van burgemeester Lonink (de zoektocht naar een lijk). Vanuit het Hulsterse bleven nogal wat lezers steken bij de bijdrage over Ed Peerblote, de redder van Hulst en ook de gedachten van minister Plasterk over schaalvergroting deden de teller goed tikken.
Eind november bleek het aantal lezers en het aantal unieke bezoekers aan Gremberghe’s Blog dat van vorig jaar te hebben geëvenaard. Dat doet me goed. De teller tikt door een nadert nu de 60.000. Dat kunnen er natuurlijk nog veel meer worden.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in DAAR : Zeeuwse zaken, GINDER; Nationale en internationale zaken, HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken met de tags . Bookmark de permalink.