Aan het begin van de slachtmaand

Het is weer november, oktober zit er op. We hebben een regering, wat je er ook van vinden mag, PvdA en VVD hebben een regeerakkoord en het plukken kan beginnen. De slachtmaand vangt aan, de Tweede Kamer slijpt – deels – de messen. En verder weg woeden oorlogen en hongersnoden en ontdekken de Verenigde Staten – na een fikse storm – eigenlijk een ontwikkelingsland te zijn met een infrastructuur waar Brazilië niet eens afgunstig op is.

Oktober was voor Gremberghe’s Blog een mooie maand, met leuke items en een forse groei (20 procent) in het lezerspubliek. De teller bleef juist onder de 7000 steken. Veel gelezen waren de bijdragen over Hulst, De Vos en zijn streken, het definitieve eind van Zeeland, de Hedwigeperikelen, het missertje van de KvK, het fiasco der Euregiotuinen en de Omroep Marathon Zeeland.
Wat uit de statistieken ook opviel was dat Gremberghe’s Blog over heel Zeeland verspreid lezers heeft, maar dat het in en om Goes beperkt blijft tot enkele tientallen. Dat vind ik jammer. Als lezers mij willen helpen met mijn bereik wat te vergroten graag, zet bijdragen op Twitter of Facebook. Ik dank U alvast.
De opmaak van de site is iets gewijzigd. Het doorzetten naar sociale mediakanalen van blogbijdragen kan nu ook met de buttons boven elke bijdragen. Onderaan elke bijdrage volgt nu een verwijzing naar eerdere -verwante – verhalen.
De header is een beeldje genomen in Zeebrugge. Daar wordt veelvuldig gedaan, wat in Zeeland maar niet verwezenlijkt kan worden, het stapelen van containers.
Een mooie november en tot later…

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.